Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Vrijwillige handjes gevraagd bij MHC Bommelerwaard
16-11-2016  | 

Involvement, betrokkenheid heeft een passieve en actieve betekenis. Passief dat je ergens bij betrokken wordt en actief dat je zelf aansluiting zoekt en ervoor zorgt dat je betrokken raakt. Heel veel mensen zijn bij ons op de club op een actieve manier betrokken: van ouders die op zaterdagochtend om 7 uur appeltjes staan te schillen voor het team, leden en ouders die de teamindelingen verzorgen, trainingsschema's in elkaar zetten, scheidsrechters indelen, bardienst draaien, fluiten, coachen, rijden, mensen die af en toe een verwaaid papiertje in de prullenbak gooien om het terrein schoon te houden, die training geven, mini-slotdagen en nieuwjaarsborrels organiseren en dit zijn slechts enkele van de dingen die 'moeten' gebeuren om de club draaiende te houden. Deze betrokkenheid kost tijd en energie maar levert ook veel op. Samenwerking, blije kindergezichten, strakke schema's die uiteindelijk toch blijken te passen na dagen puzzelen en een gevoel, een gevoel van verbondenheid. 
Is dat niet een van onze oerinstincten? Ergens bijhoren? 

Overzicht werkzaamheden/posities binnen MHC Bommelerwaard
Om de nieuwsbrief niet oeverloos lang te maken, komt er een overzicht van de werkzaamheden/functies met een korte omschrijving. Voor meer informatie zullen er contactpersonen bij staan. U kunt altijd bellen voor verdere informatie. 



Bestuurslid Communicatie en PR
Te denken valt aan: het verzorgen van de nieuwsbrief, maken van een flyer voor ledenwerving en persberichten verzorgen. Of denkt u 'communicatie en PR is niet mijn ding', maar u zou wel graag plaats nemen in het bestuur. Ook dan meer dan welkom!
Contactpersoon: Annegien Loudon-Koudijs 06-41623683 



Coördinator(en) Funkey Hockey
De Genesis, de schepping van de hockeycarrière van kinderen uit de Bommelerwaard, het allerbelangrijkste wat we momenteel doen op de club!!!! We zoeken iemand die de Funkey Hockey kan coördineren en begeleiden op woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur: contacten met ouders, de jonge funkey-trainers begeleiden, de mailbox beheren. We zoeken het liefst twee mensen. Zodat je elkaar kan afwisselen, voor elkaar kan opvangen en de taken kunt verdelen. 
Contactpersoon: de minicommissie via mailadres [email protected]



Leden Minicommissie
De minicommissie kan altijd extra paar handen gebruiken. Als je bedenkt dat onze club voor een heel groot gedeelte bestaat uit jongste jeugd en dat op dit moment 4 ouders/leden zitting hebben in de Minicommissie, dan is dat wat weinig! Er zijn zo ongelooflijk veel leuke dingen om te organiseren en te regelen! We willen graag al die voorzieningen bieden aan de jeugd van de Bommelerwaard, dus bespreek eens met Marielle Louvet, Eefke de Kam, Eduard ten Doest en/of Jelle Groenendijk wat er allemaal kan in de leukste commissie van de Bommelerwaard......
Contactpersoon: de minicommissie via mailadres [email protected]



Leden Technische Commissie
Aan allen onder u, die het gewoon af en toe beter weten dan de bondscoach zelf........De TC regelt alles met betrekking tot de teams, de coaches en de trainers. En als er nu 1 onderwerp is, dat elk jaar heel veel stof doet opwaaien en waar iedereen het beter weet dan iedereen, dan is het wel het selectiebeleid en de uitvoering van de selecties. Ook dat wordt door de TC georganiseerd. 
Ook een belangrijk onderdeel van de TC zijn de lijncoordinatoren. Personen die het reilen en zeilen binnen een meisjes/jongenslijn in de gaten houden. Vooral bij de meisjeslijnen A en B hebben we versterking nodig. Op dit moment ligt dat bij 1 persoon, die dit met liefde en volle inzet doet maar ook hier telt het oeroude adagium: vele handen maken licht werk! 
Meldt (met een T, ik zal er geen gebiedende wijs aanmaken!) u zich aan bij de TC en versterk onze club op hockey technisch gebied via [email protected]



Nieuw op te richten Klus-Commissie
Wat zou het leuk zijn als we een groep mannen en vrouwen hebben, die met enige regelmaat klussen aan het gebouw en op het terrein. Ajeto en meld je aan!
Contactpersoon: Annegien Loudon-Koudijs 06-41623683 (helaas zelf behept met 2 linkerhanden....)


terug naar vorige scherm






Agenda
23-4 bestuursvergadering
14-5 Club- Scheidsrechters Cursus
21-5 Club-Scheidsrechters-Cursus
22-5 online CS-examen THUIS
  hele agenda
Hoofdsponsor

Sponsoren
Bommelerwaard app
Android app on Google Play
Vandaag jarig
Maela Concin
Uitslagen
Social Media