Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
In memoriam Sari Kleijn
18-8-2013  | 
Vorige week is Sari Kleijn, de vrouw van Gradus, overleden.  Sari heeft samen met Gradus behoorlijk wat jaren ons clubhuis gerund. Misschien niet altijd op de voorgrond, maar altijd onmiskenbaar aanwezig. Ze heeft uren, dagen en weken de club geholpen.   Wie heeft er geen ranja, snoepzak, tosti of blaadje bier bij haar besteld in die jaren … Hoeveel ijszakjes zal ze niet gegeven hebben, hoeveel pleisters zal ze niet geplakt hebben en hoeveel Fristi zal ze niet hebben opgedweild....

 

Het zijn mensen als Sari en Gradus die onze club overeind hebben gehouden en ons hebben geholpen om te groeien naar waar we nu staan.  Sari en Gradus waren er altijd! Op de woensdagmiddag, op de zaterdagochtend 7:30 (!) om de mini’s op tijd te kunnen laten beginnen en de rommel van Heren 1 op te ruimen. Gedurende de week om het terrein te fatsoeneren, om inkopen te doen en op ál die andere momenten dat de vereniging een beroep op haar en op Gradus mocht en kon doen.  Voor de meeste leden is het allemaal vanzelfsprekend geweest, maar zo was het niet. 

 

Toen ze door haar achteruitgaande gezondheid het niet meer kon opbrengen om ons te blijven helpen, miste ze de club. En andersom misten wij haar.  Gradus is ons zo goed en zo kwaad als het kon blijven helpen. Het viel misschien niet zo op, maar ook dat heeft haar en Gradus veel moeite en energie gekost.

 

Toen ik Sari en Gradus voor het eerst op een zaterdag op de markt tegen kwam in de stad was mijn reactie meteen: ‘o jee,  wie is er op de club, hoe moet dat nou, gaat dit wel goed?’.  En met een lichte traan in de ogen was het antwoord niet anders dan verwacht : "ik vind het heel vervelend dat ik er niet meer kan zijn, maar het lukt me niet meer”. Gevolgd door nog even een scherp advies aan barcommissie of bestuur.  Terwijl ze op hetzelfde moment nog maar heel weinig kracht had.   

 

Gelukkig heeft ze lang volgehouden, ondanks de steeds moeizaam wordende condities. Totdat Gradus haar volledig moest gaan ondersteunen en geen tijd meer kon vrijmaken voor onze vereniging.  En we niet alleen Sari maar ook hem moesten missen binnen onze vereniging. 

 

MHC Bommelerwaard, haar leden en oudleden betreuren het verlies van Sari.  We wensen Gradus,  vrienden en familie heel veel sterkte toe met het verwerken er van. Elk doelpunt dat we in de komende jaren zullen scoren, ieder punt dat we pakken hebben we voor een stukje aan Sari te danken. 



Met dank aan Igor Verhoeven


terug naar vorige scherm






Agenda
23-4 bestuursvergadering
14-5 Club- Scheidsrechters Cursus
21-5 Club-Scheidsrechters-Cursus
22-5 online CS-examen THUIS
  hele agenda
Hoofdsponsor

Sponsoren
Bommelerwaard app
Android app on Google Play
Uitslagen
MA1 MHC HOCO MO18-2 2-1
D1 MHCT D1 1-1
DJ1 VMHC DO25-1 2-1
DJ2 Hockeyclub 's-Hertogenbosch DO25-4 4-1
H1 R.M.H.C. de Pelikaan H1 2-6
H2 HC Mierlo H2 3-3
H45+ R.K.H.V. Union H45-2 4-2
JD1 Hockey Club Uden JO12-1 0-3
JB1 Were Di Tilburg JO16-2 6-0
Social Media