zondag 3 oktober 2021
- Thuis Heren 2 HC Gemert H3
Vacature vrijwilligers communicatie commissie
11-8-2021  |

Graag willen we een communicatiecommissie voor onze club opzetten en zijn we op zoek naar vrijwilligers.

We zoeken mensen die ons willen en kunnen helpen met tekst, beeld en vormgeving voor op de website (die wordt vernieuwd), sociale media en af en toe een nieuwsbrief (zoals op de foto als voorbeeldje van de kop van de nieuwsbrief van maart ‘21, met dank aan @Pascale de Wijs en haar team van Likewise).

Wil je meedenken over de communicatiestrategie, hoe sluit de communicatie aan op de behoefte of juist meer hands on helpen met flyers of uitnodigingen maken, dan kan dat. Je kan ook zelf aangeven hoeveel tijd je eraan wilt besteden.

We zouden het super leuk vinden als we een leuk en enthousiast groepje bij elkaar kunnen brengen.

Mocht je graag willen helpen of heb je vragen dan kun je mailen naar [email protected]

10-11 ALV
26-5 Hutselfrutsel toernooi