Veranderingen in het bestuur
26-10-2017  |
Beste clubgenoten,

We zijn blij dat we onze zoektocht naar een nieuwe voorzitter hebben afgerond.

Tijdens onze laatste bestuursvergadering is Patrick Fiolet (hoofd TC) met algemene stemmen, conform onze statuten, door het bestuur benoemd tot voorzitter van MHC-Bommelerwaard.
Met sterke voorgangers als o.a. Annegien Loudon, Christiaan Sap en Jaap Brummelkamp als voorbeeld zal dat geen eenvoudige opgave zijn, maar we vertrouwen erop dat het pad dat de laatste jaren is ingeslagen verder gevolgd zal worden.

Patrick zal terugtreden als hoofd TC om als voorzitter verder te gaan en we zijn blij dat we voor de TC ook uitstekende vervanging hebben gevonden.

Douwe Coster en Eduard ter Doest zullen gezamenlijk de rol van hoofd TC gaan vervullen.

Beide zijn reeds actief in de TC als lijncoördinatoren. Douwe zal hoofd TC senioren worden waarbij Eduard hoofd TC junioren zal zijn. Beiden zullen ook lid worden van het bestuur om aldaar het technische beleid voor de komende jaren nog verder te verbeteren.

De email adressen van Eduard, Douwe en Patrick zijn natuurlijk op de site te vinden maar ze zijn ook bereikbaar via [email protected]

4-3 oefenwedstrijd Vet A
22-6 International veterans hockey tournament