HOCKEYKAMPEN 2016
18-1-2018  |

Hockeykampen voor kinderen: jouw wensen in beeld!

Sommige kinderen vinden hockey zo leuk dat ze ook in de vakantie willen hockeyen. Soms gaan ze op hockeykamp. MHC Bommelerwaard wil graag weten wat de behoeftes zijn onder haar leden. Als de club iets gaat organiseren waar moet het dan aan voldoen? Welke vorm? Welke dagen? Welke focus? Met/zonder slapen?

Daarom houden we een survey. De uitkomsten gebruiken we om te bepalen of MHC iets en zo ja wat gaat organiseren of faciliteren.

Survey hockeykamp

Je helpt ons enorm als je even een momentje neemt om de survey in te vullen. Heb je meerdere kinderen die hockeyen, vul de survey dan meerdere keren in. Want voor het ene kind kan een ander concept aanspreken dan voor een andere kind.

Bedankt!

Saar van Winterswijk, 18-1-2018 @ 11:34:03
je vind de link op de mhc website of hier https://www.surveymonkey.co.uk/r/PJLM3PZ