Veteranen regeling / inleen regeling

De huidige 2 veteranenteams bij MHC Bommelerwaard hebben aanvulling nodig van spelers, zowel op structurele basis alsook op incidentele basis. Omdat HC Leerdam al enkele jaren geen senioren competitie hockey meer biedt, kan dit een win-win opleveren voor iedereen. Beide besturen hebben goede afspraken gemaakt over invallen van spelers om onderlinge belangen te waarborgen. Dit zijn de richtlijnen voor invallende spelers bij de veteranen (en evt andere teams waar dit speelt) die geen vast spelend lid bij MHC Bommelerwaard zijn:

- Spelers zijn in hoofdzaak lid bij HC Leerdam of MHC Bommelerwaard. Dat blijft ook het uitgangspunt.

- Meespelen bij wedstrijden van MHC Bommelerwaard kan ENKEL EN ALLEEN als je op de spelerslijst (in LISA) staat, ook als dit een enkele invalbeurt is.

- Onderscheid wordt gemaakt tussen structureel invallen en incidenteel:

Structureel – volwaardig lid, met behoud van spelend lidmaatschap bij HC Leerdam

- Speler moet status ‘spelend lid’ hebben bij HC Leerdam en. Dit zal geadministreerd worden door de ledenadministratie bij HC Leerdam. Vermeld bij aanmelding (of per mail) dat je gebruik wilt maken van de ‘veteranenregeling MHC Bommelerwaard’. Daarnaast schrijf je je ook in bij MHC Zaltbommel ovv ‘veteranenregeling’.

- Het geldt voor een volledig seizoen voor de KNHB competitie

- HC Leerdam int de contributie namens MHC Bommelerwaard. Deze zal gelijk zijn aan de contributie bij MHC Bommelerwaard voor een spelend lid. MHC Bommelerwaard int geen contributie.

- Als volwaardig teamlid wordt je ook verwacht (in beperkte mate) je bijdrage te leveren bij MHC Bommelerwaard, rekening houdend met de vrijwilligersinzet in Leerdam: fluitbeurten.

Incidenteel – ‘strippenkaart systeem’: voor externe invallers of invallers die geen spelend lid zijn (dus ook leden DT)

- Speler moet status ‘spelend lid’ hebben bij MHC Bommelerwaard. Dit zal geadministreerd worden door de ledenadministratie bij MHC Bommelerwaard door je aan te melden via het inschrijfformulier of een mailtje aan [email protected] als je al lid bent. Bij aanmelden vermelden ‘strippenkaart veteranenregeling’.

- Strippenkaart kost 50 euro.

- Max 3 wedstrijden per seizoen, anders omzetten naar volwaardig lidmaatschap.

- Er worden geen andere bijdragen aan MHC Bommelerwaard verwacht, zoals vrijwilligersinzet in de vorm van bardienst, coach, fluitbeurt, etc.

Bestuur HC Leerdam en bestuur MHC Bommelerwaard

13-11 TC