Coaches voor de mini's

Ieder team dat competitie speelt heeft een coach nodig, liefst twee. Bij het samenstellen van het team worden meteen ouders gevraagd zich hiervoor aan te melden. Sommige teams hebben zelfs 3 coaches, zodat de taken verdeeld kunnen worden en er niet een ouder is die er altijd bij moet zijn.

coachen en LISA
De coach wordt door ons aan het team gekoppeld en krijgt daarmee de mogelijkheid de taken in de LISA app te verdelen over de verschillende ouders. dat gaat dan hoofdzakelijk over het rijden en meenemen van fruit.

Hoofdtaken van de minicoach
Naast deze organisatorische taken is het natuurlijk het belangrijkste dat de coach het miniteam motiveert, het beste eruit haalt en hen begeleidt in het leren hockey wedstrijden te spelen. Voor de drietallen betekent dit dat de coach tevens spelbegeleider (scheidsrechter) is.

Vergeet niet het wedstrijdformulier!!
Aan het einde van iedere wedstrijd is de coach verantwoordelijk voor het invullen van het wedstrijdformulier.
Vergeet dit niet, want er staan boetes op bij de KNHB voor het niet invullen van dit formulier!

13-11 TC
29-11 Sint & Piet op visite voor Jongste Jeugd