Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Funkey Hockey is voor kinderen van groep 1 en 2 en is meer dan hockey alleen. Het doel is om kinderen op een speelse en uitdagende manier goed te leren bewegen: FUN is de KEY. Het is afgelopen hockeyseizoen een zeer succesvolle manier gebleken om jonge kinderen met sport in aanraking te brengen. Vandaar ook dit seizoen Funkey Hockey bij hockeyclub Bommelerwaard.


De lessen worden aangeboden in twee blokken van elk 12 trainingen, verspreid over het hele jaar. De trainingen zijn altijd op woensdag van 16.00 uur tot 17.00 uur op het miniveld van MHC Bommelerwaard. De lessen worden verzorgd door ervaren trainsters die worden geholpen door eigen jeugd van de hockeyclub.

 


U schrijft uw kind tot wederopzegging in voor Funkey. Dat kan middels het inschrijfformulier: klik hier. Funkey wordt gedurende het hele seizoen aangeboden in 2 blokken van 12 trainingen. Per blok bedragen de kosten € 40,00 die door middel van automatische incasso worden geïncasseerd. Er zijn geen inschrijfkosten verschuldigd.


Opzegging is mogelijk telkens vóór het einde van elk blok door een e-mail te zenden aan [email protected]. Indien bij de start van het nieuwe blok niet is opgezegd, zijn de kosten voor dat blok verschuldigd.


Doorstroming naar de Benjamins: Funkey is bedoeld voor kinderen die in groep 1-2 zitten. Indien uw kind vóór 1 oktober van het seizoen 6 jaar wordt of naar groep 3 gaat, kan hij/zij doorstromen naar de Benjamins. Voor omzetting van het lidmaatschap is het voldoende een e-mail te zenden aan [email protected].


Ook indien uw kind niet door wil gaan met hockey kunt u met een e-mail aan het ledensecretariaat heel eenvoudig het Funkey lidmaatschap beëindigen.


Bij omzetting van Funkey naar volwaardig lidmaatschap zijn inschrijfkosten (€ 25,00) verschuldigd.
 

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: [email protected]


Nieuwsoverzicht
Er zijn geen nieuwsberichten..


Agenda
21-11 Commissie bijeenkomst
26-11 Spelregelbriefing Zaalhockey
27-11 Spelregelbreifing Zaalhockey
29-11 Cursus AED en reanimatie
3-12 Cursus AED en reanimatie
11-12 Bestuursvergadering
17-12 Cursus AED en reanimatie
  hele agenda
Hoofdsponsor
Sponsoren
Bommelerwaard app
Android app on Google Play
Uitslagen
Vet DDA Hockey Club Uden DDA 1-3
Dames I M.H.C. Goirle D4 2-2
Dames Jong I Berkel Enschot Berkel-Enschot DJ3 2-1
Heren I Hockeyclub Berlicum H1 5-0
HA Rosmalen HB 4-0
HB G.H.C. RAPID HB 1-1
Social Media