Vrijwilligers activiteitenlijst

We zijn op zoek naar Hartsvrienden van MHC Bommelerwaard!

Hartsvrienden zijn donateurs van de club, die jaarlijks een bijdrage van € 50,-- betalen. Hartsvrienden hoeven geen lid te zijn van MHC Bommelerwaard. Iedereen die de club een warm hart toedraagt, kan Hartsvriend worden. Voor meer informatie en aanmeldingsformulier stuur een mail naar [email protected]

Als Hartsvriend krijg je veel privileges oa worden alle Hartsvrienden geroemd op een bord dat in de hal van het clubhuis zal worden opgehangen. Daarnaast hebben de Hartsvrienden inspraak over de besteding van hun gezamenlijke bijdragen en worden ze exclusief uitgenodigd voor diverse evenementen.

Voornaam

Achternaam

Man/Vrouw
Man Vrouw

Postcode en Woonplaats

Mobiel nr

Incassobedrag
Indien meer dan €50,- per jaar, vul dan hieronder het bedrag in

Akkoord
Ik geef hierbij toestemming aan MHC Bommelerwaard tot jaarlijkse incassering van €50,- of het door mij ingevulde bedrag.

De agenda is leeg