Aanmelden nieuwe (proef)leden – Algemeen

Nieuwe leden kunnen zich het gehele seizoen door aanmelden. Wij hanteren in beginsel geen wachtlijsten. Het lidmaatschap geldt voor het hele seizoen en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Indien mogelijk trachten wij iedereen direct als spelend lid in een bestaand team te plaatsen. Ben je ooit eerder lid geweest van MHC Bommelerwaard, stuur dan een mail naar [email protected] met daarin je geboortedatum, adres, email en telefoonnummer en eventueel opmerkingen. Het ledensecretariaat zal je inschrijving verder verwerken. In dit geval ben je geen inschrijfkosten verschuldigd.

Aanmelding geschiedt door invullen van onderstaand formulier. Bij het invullen van dit formulier ga je ook akkoord met automatische incasso. Van de inschrijving ontvang je direct een bevestigingsmail.

Enkele dagen na inschrijving ontvang je een uitnodiging van de Minicommissie (mini’s), Funkeycommissie (Funkey) of Technische Commissie (junioren/senioren) voor het volgen van proeftrainingen of een bericht in welk team je bent geplaatst.

Bij aanmelding van mini’s en jeugd mag eerst 2 keer op proef worden meegetraind. Bevalt dit goed, dan hoef je verder niets te doen, je wordt automatisch lid.

Vind je na de 2e training dat hockey toch niet echt "je ding” is, stuur dan direct een e-mail naar [email protected]. Je inschrijving wordt dan ongedaan gemaakt en er worden geen kosten in rekening gebracht.

Aanmelding Mini’s (vanaf 6 jaar)

Vanaf 6 jaar kun je je aanmelden voor de mini's. Er wordt naar gestreefd dat iedereen vanaf 6 jaar aan de competitie mee doet.

Bij aanmelding kan een voorkeur worden aangegeven voor een bepaald team of vriendje/ vriendinnetje. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met aangegeven voorkeuren, maar wij rekenen op uw begrip in de gevallen waarin dit niet lukt.

Aanmelding Funkey (4-5 jarigen)

Al vanaf 4 jaar ben je van harte welkom bij onze vereniging. Voor 4-5 jarigen is er het Funkey-lidmaatschap.

Voor Funkey geldt een ander (laagdrempelig) aanmeldingsbeleid:

U schrijft uw kind tot wederopzegging in voor Funkey. Funkey wordt gedurende het hele seizoen aangeboden in 2 blokken van 12 trainingen. Per blok bedragen de kosten € 40,00, welke door middel van automatische incasso worden geïncasseerd.

Er zijn geen inschrijfkosten verschuldigd. Familiekorting is niet van toepassing.

Doorstromen naar de Mini’s

Indien uw kind 6 jaar wordt, eindigt het lidmaatschap voor Funkey aan het eind van het betreffende blok automatisch en kan het lidmaatschap worden omgezet naar een volwaardig lidmaatschap. Voor omzetting van het lidmaatschap is het voldoende een e-mail te zenden aan [email protected]

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar [email protected].

Soort lidmaatschap

Funkeyschool

Voor Funkey geldt een (laagdrempelig) inschrijvings- en opzeggingsbeleid: U schrijft uw kind tot wederopzegging in voor Funkey. Funkey wordt gedurende het hele seizoen aangeboden in 2 blokken van 12 trainingen. Per blok bedragen de kosten € 40,00 die door middel van automatische incasso worden geïncasseerd. Er zijn geen inschrijfkosten verschuldigd. Opzegging is mogelijk telkens vóór het einde van elk blok door een e-mail te zenden aan [email protected] Indien bij de start van het nieuwe blok niet is opgezegd, zijn de kosten voor dat blok verschuldigd. Funkey is bedoeld voor kinderen die in groep 1-2 zitten. Indien uw kind vóór 1 oktober van het seizoen 6 jaar wordt of naar groep 3 gaat, kan hij/zij doorstromen naar de Benjamins. Voor omzetting van het lidmaatschap is het voldoende een e-mail te zenden aan [email protected] Bij omzetting van Funkey naar volwaardig lidmaatschap zijn inschrijfkosten (€ 25,00) verschuldigd.

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

Extra informatie

Indien u als seniorlid inschrijft, vul dan ook bij het 2e emailadres uw emailadres in. In een veld kunt u ook meerdere emailadressen opgeven door ze met ; te scheiden.

Diploma's

Hieronder kunt u aangeven of u bepaalde relevante diploma's heeft

Sponsoring

Mede dankzij de steun van de sponsors is MHC Bommelerwaard een goed draaiende club met aantrekkelijke hockeyfaciliteiten. Toch blijven wij continue op zoek naar nieuwe sponsors om onze doelstellingen te kunnen realiseren; wij bieden diverse mogelijkheden, voor meer informatie: [email protected] Mogen wij je (of je ouders) benaderen over sponsoring van onze vereniging?

Akkoordverklaring

Door het inschrijfformulier in te vullen en digitaal akkoord te geven (=ondertekenen) verklaar ik dat: • Ik het formulier naar waarheid en volledig heb ingevuld. • Ik akkoord ga met het Huishoudelijke Reglement. • Ik hierbij toestemming geef voor de automatische incasso, die ook zal gelden voor de andere leden van mijn gezin. • Ik ga akkoord dat de vereniging mijn NAW gegevens administreert en gebruikt voor verenigingsdoeleinden. Deze zijn alleen inzichtelijk voor leden van de vereniging. • Als ik mij inschrijf als vrijwilliger of scheidsrechters ga ik akkoord met het Huishoudelijk Reglement en de Gedragscode van de KNHB. (meer informatie over bovenstaande punten vindt u op onze website).

22-6 International veterans hockey tournament