Om leuk te kunnen hockeyen heb je techniek en inzicht nodig. In de periode dat spelers 6 jaar zijn (F-leeftijd), tot ten met dat zij 18 zijn (A-leeftijd), leren wij de spelers elk jaar nieuwe technieken.

Dit gaat op een gestructureerde basis: de doorgaande leerlijn. Dus het is niet afhankelijk van welke trainer je krijgt. Elke speler doorloopt dezelfde Bommelse Hockey School, met elk jaar, maand, week een apart programma dat afgestemd is op elkaar.

Wij hebben gekozen om dit te doen met Hockey-Academy.nl van Wouter Tazelaar. Meer dan 70 clubs in Nederland werken met dit programma.

Wil je een kijkje wagen? Hier kan je ook leuke video’s zien over de goede hockey techniek. Kijk dan op www.hockey-academy.nl.

Voor meer informatie klik op dit document (Doorgaande leerlijn document)

13-11 TC
29-11 Sint & Piet op visite voor Jongste Jeugd