In ons hockey technisch beleidsplan vindt je wat onze doelstellingen zijn op hockey gebied en hoe wij die gaan verwezenlijken.

In het kort willen wij vermakelijk en aantrekkelijk hockey spelen.  Onze eerste teams zijn prestatieteams, hierin selecteren wij de beste en meest gemotiveerde spelers. De andere teams zijn breedtesport teams. In deze teams is gezelligheid ook een belangrijk element.

Tijdens de ALV van 4 november  2012 hebben wij besloten dat  in de juniorenlijnen waar meer dan 3 teams zijn, het 2e team ook een prestatie elftal zal zijn. Een zogenaamd "opleidingselftal”.

Zie hier het hockey technisch beleidsplan 2010-2014. Als je ingelogd bent, kun je dit onder 'documenten' vinden.

Voor seizoen ’15 -’16 is het vastgestelde beleidsplan 2010 – 2014 van toepassing.

10-5 Hutselfrutsel
23-5 Senioren sportdag Fysiotherapie Hentzepe