Clubtenue

Het clubtenue van MHC Bommelerwaard bestaat uit een rood shirt voorzien van het clubembleem op de linker borst, met naam van de hoofdsponsor Rabobank aan de voorkant, een marineblauwe hockeybroek of -rok van reece, marineblauwe kousen met rode boord met clublogo, scheenbeschermers en hockeyschoenen en natuurlijk hoort ook een hockeystick bij de uitrusting.
Tijdens alle competitiewedstrijden is het verplicht dit tenue te dragen, vanaf seizoen 2021-2022 is het oude tenue niet meer toegestaan.

Bitjes zijn verplicht tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. Tevens adviseert de KNHB om ook bij alle hockeyactiviteiten buiten georganiseerd wedstrijdverband de mondbeschermer te dragen.

Het correcte tenue is alleen verkrijgbaar bij: Sport2000 Stehmann, Gamerschestraat 12 in Zaltbommel, telnr. 0418-512878 of in de MHC Webshop.

Stehmann is sponsor van MHC Bommelerwaard.

4-3 Start competitie
5-3 Start senioren competitie