Opzegging / wijziging lidmaatschap

Wijziging lidmaatschap e/o (adres)gegevens

Wijzigingen in het lidmaatschap en/of wijziging van adresgegevens dienen te allen tijde per e-mail te worden gemeld bij [email protected]. Wijzigingen die niet worden doorgegeven aan het ledensecretariaat worden mogelijk niet of niet op tijd verwerkt! U kunt daardoor belangrijke informatie missen! Geef wijzigingen dus altijd tijdig schriftelijk door! Na login op deze site kunt u zelf uw emailadres en/of telefoonnummer wijzigen.

Opzegging lidmaatschap

Het lidmaatschap geldt telkens voor de duur van één seizoen en wordt zonder tijdige opzegging automatisch met één seizoen verlengd.

Wanneer je besluit om te stoppen met hockey gelden hiervoor de volgende regels:

-    Het lidmaatschap kan uitsluitend worden opgezegd of gewijzigd door middel van een schriftelijke mededeling aan de ledenadministratie. Dit doe je door in te loggen op de website www.mhc-bommelerwaard.nl via de optie 'club/opzegformulier' (voor vragen: [email protected]).

Opzeggingen bij trainer en/of coach of anders geadresseerd dan aan het ledensecretariaat zijn niet geldig, tenzij de opzegging door het ledensecretariaat wordt bevestigd.

-    Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. De opzegging kan via Lisa gedaan worden en dient uiterlijk op 31 mei van elk jaar te zijn ontvangen door de ledenadministratie. Je ontvangt een bevestiging dat je opzegging is verwerkt.

LET OP: Indien u geen bevestiging heeft ontvangen is uw afmelding niet verwerkt.

Indien u ná 1 juni opzegt, zullen wij u € 50,00 kosten in rekening moeten brengen. Bij opzegging na 1 september van het lopende seizoen dient de gehele contributienota betaald te worden.

-    Alleen in bijzondere gevallen kan ter beoordeling door en na toestemming van het bestuur, het lidmaatschap tussentijds worden beëindigd.

-    In geval van opzegging tijdens het seizoen blijft de gehele contributie verschuldigd. Restitutie van (een gedeelte van de) contributie is niet mogelijk.

Voor Funkey geldt een ander opzeggingsbeleid: Opzegging is mogelijk telkens vóór het einde van elk blok (2 blokken per seizoen) door een e-mail te zenden aan [email protected]. Indien bij de start van het nieuwe blok niet is opgezegd, zijn de kosten voor dat blok verschuldigd.

TIP: indien je overweegt om op te zeggen, geef dit dan tijdig door. Ook als je het niet zeker weet. De drempel om opnieuw aan te melden is laag (geen inschrijfgeld voor oud-leden). Je kunt in de meeste gevallen volstaan met een e-mail aan het ledensecretariaat om je lidmaatschap weer te activeren.

10-5 Hutselfrutsel
23-5 Senioren sportdag Fysiotherapie Hentzepe