De contributie voor het seizoen 2017/2018 is als volgt vastgesteld:

Senioren (vanaf 18 jaar):  € 245,-
Junioren (tot 18 jaar):  € 208,-
Mini’s (tot 10 jaar):  € 182,-
Funkey (vanaf 4 jaar):  € 40,- per blok (12 trainingen)
Trainingslid/dreamteam:  € 125,-
Toeslag Selectie teams € 20,-

Inschrijfgeld is 25 euro voor iedere categorie, behalve Funkey; oud-leden betalen niet opnieuw inschrijfgeld.

Voor meerdere leden in één gezin wordt een gezinskorting gegeven (alleen op volledige contributie):

2e gezinslid: € 6,-

3e gezinslid: € 15,-

4e gezinslid: € 20,-

Studentenkorting

Uitwonende studenten die een fulltime dagopleiding volgen op HBO of Universitair niveau, kunnen één jaar een korting van € 100 krijgen op de contributie. Je moet dit vóór 1 september aanvragen. Korting wordt alleen verleend onder overhandiging van een kopie van je OV kaart. Scan de kopie in en stuur een mail naar [email protected] Zonder deze kopie wordt geen korting verleend. Alleen leden die de volledige contributie als spelend lid betalen en het hele jaar lis zijn, hebben recht op de studentenkorting. Deze korting wordt nadrukkelijk aangeboden om de drempel laag te houden om bij MHC te blijven hockeyen - ook als je gaat studeren.

Gespreid betalen

Dit jaar wordt de contributie weer in twee delen in rekening gebracht. Alle leden ontvangen per email een nota (eind september en eind oktober) met een specificatie van de rekening. Deze betaling wordt minimaal 5 dagen later met een automatische incasso afgeschreven. De machtiging voor inning van rekeningen wordt afgegeven via het inschrijfformulier. Als je in één keer wil betalen, stuur dan VOOR 1 juli een mail naar [email protected]. In dat geval ontvang je de rekening begin september voor de volledige contributie. De volledige contributie moet voor 15 november betaald zijn. Voor het storneren van een incasso worden kosten (10 euro) in rekening gebracht. Voor te laat betaalde contributies (na 1 november) worden ook kosten (10 euro) in rekening gebracht.

Eerder lid geweest? Dan geen inschrijfgeld!

Ben je ooit eerder lid geweest van MHC Bommelerwaard, stuur dan een mail naar [email protected] met daarin je geboortedatum, adres, email en telefoonnummer en evt opmerkingen. Het ledensecretariaat zal je inschrijving verder verwerken. In dit geval ben je geen inschrijfkosten verschuldigd.

22-6 International veterans hockey tournament